Stjepan Topolnjak – To sam ja…

Stjepan TopolnjakRođen sam davne 1966 godine u Zagrebu u tadašnjoj državi Jugoslaviji. Ne nije me toga sada sram već sam žalostan i jadan kako danas živim u svojoj državi Hrvatskoj i što je napravljeno od ove države Hrvatske.

Čitav svoj život želio sam jako malo i to jako malo nikad mi se nije ostvarilo. Želio sam živjeti pristojno od svog rada, raditi i uživati u životu ali stvari su krenule nekim drugim smjerom i to nije to što sam želio i u što sam vjerovao.

Mnogo godina nakon što je stvorena država Hrvatska i to na takav način da su za tu državu dani mnogi životi mladih ljudi i mojih prijatelja među njima mnogo godina poslije što zapravo od toga imamo ?

Nažalost u Hrvatskoj se sve teže živi, primanja su sve manja, ljudska i radnička prava se sve više režu a prihodi su od 300 –  800 eura i kako živjeti od svog rada pristojno ?  I tu nije kraj jer izlaz iz tog tunela bijede i jada se ne vidi nigdje i bojim se da zapravo ulazimo sve dublje u taj tunel i da smo se u njemu izgubili trajno i nepovratno.

Čitav svoj život posvetio sam računalima, Internetu, webu i srodnim djelatnostima a ujedno i vlasnik firme Bendin d.o.o. za računalne djelatnosti. Svaki svoj dan provodim vrlo radno i aktivno i stalno sam prisutan tu negdje na Internetu i tu ćete me uvijek sresti.  Uvijek sam volio davati savjete i pomagati svima iz tematike Interneta i računala i nikada mi nije bilo teško niti sam smatrao napornim bilo kome biti od pomoći kada mu je bilo kakav savjet bio potreban.

Nakon mnogo godina prisutnosti na Internetu i mnogih projekata odlučio sam konačno napraviti i projekt pod nazivom Stjepan Topolnjak – To sam ja i pisati blog o sebi i o onome što želim podijeliti s vama.

Na blogu Stjepan Topolnjak – To sam ja planiram postaviti uglavnom sadržaj i cilj bloga kao prvi glavni cilj je i moja vječna borba i želja za ostvarivanjem mog najvećeg sna da uspijem pobijediti birokraciju i upisati u svoj rodni list moje prave roditelje Stjepana Topolnjaka i Anu Topolnjak a više o toj temi pročitajte sa stranica http://www.topolnjak.com

Također na ovom blogu biti će dosta korisnih informacija iz svijeta Interneta, web dizajna, web hostinga te iz svijeta računala i mnoge druge korisne informacije.

Budite tu i pratite moj blog a posebno vas pozivam da mi se pridružite u mojoj borbi i želji za ostvarenjem mog sna i upisivanjem mojih pravih roditelja Stjepan i Ane Topolnjak u moj rodni list.

Ovim putem pozivam sve medije i sve pravne osobe, sve fizičke osobe, prijatelje i one koji će to tek postati i sve ostale ljude dobrog srca da mi se pridruže i pomognu kako god da mogu na bilo koji način da svoj cilj i svoju životnu želju ostvarim što prije…

This entry was posted in O meni and tagged . Bookmark the permalink.