O Meni

Rođen sam 1966 godine u Zagrebu tada u državi Jugoslaviji. Veći dio svog života proveo sam u Botincu u malom mjestu na rubu Novog Zagreba.

Završio sam osnovnu školu u osnovnoj školi tada se zvala Osnovna škola Brače Radić u Botincu.

Nakon toga upisao sam Željeznički obrazovni Centar i završio prve dvije godine u Željezničkom obrazovnom centru a nakon toga otišao u PTT obrazovni centar i završio za smjer Telekomunikacije. Iako sam tada imao silnu želju upisati Ruđer Bošković i završiti nešto iz smjera elektronike ali tada to baš nije bilo sasvim jednostavno i ta želja ostala je neispunjena.

Nakon svega vrlo rano sam počeo s korištenjem računala i posvetio se Internetu i web dizajnu te ostalim popratnim uslugama. Uskoro sam i ušao u posao web hostinga i popratnih usluga kroz firmu mog bratića u kojoj sam uskoro i posao Direktor.

To je uglavnom moj put i put kojim sam odlučio krenuti te put na kojem se sada nalazim.

Godine 2005 moj pravi otac Stjepan je umro i tek tada sam shvatio kako je život kratak i kako brzo nestaje sve što život znači. Tek tada sam shvatio kako je život prolazan i kako ništa nije vječno.

Danas 21.06.2010 donio sam odluku nakon mnogih mojih projekata i nekako zatvoriti jedan dio mog života projektom Stjepan Topolnjak –To sam ja

Uglavnom cijeli moj život i sve vrijeme provedeno na Internetu i oko njega uvijek sam bio tu svima na raspolaganju i uvijek sam vrlo rado pomogao svima koji su tražili o mene bilo kakvu pomoć vezanu uz računala i Internet.

Od kad mi je otac umro prati me neka tuga i želja da ostvarim svoj životni cilj i da uspijem u upisivanju mojih pravih roditelja Stjepana i Ane Topolnjak u moj rodni list. Od tada kao da sam postao neka sasvim druga osoba. Jednostavno tek tada sam shvatio mnoge stvari koje do tada nisam.

Jednom davno kada sam rođen 1966. godine tada je u moj rodni list upisano greškom da mi je otac Kos Tomo i mama Kos Ana što nije ispravno. Već preko 25 godina se s time borim da dokažem i da popravim tu nepravdu no do danas to nisam uspio i još uvijek danas stoje ti podatci u mom rodnom listu a što ne želim i nikako ne želim da to tako ostane.

Do ovog problema je došlo zbog zakona i birokracije iz tadašnjeg vremena jer je moja mama Ana tada bila udana za Kos Tomu i službeno nije uspjela sprovesti razvod braka iako nije s istim živjela zadnje dvije godine prije mog rođenja a nažalost stoga u moj rodni list su upisani i ti podatci koji nisu ispravni i ne priznajem ih.

Moj pravi otac je Stjepan Topolnjak a mama Ana Topolnjak i sve ostalo ne dolazi u obzir i sve ostalo jasno i glasno ne priznajem niti ću ikada priznati.

U toj borbi i dokazivanju istine i u toj želji da ipak promijenim to pozivam vas sve da se pridružite i podržite moju borbu za Istinu….

Više detalja o ovoj temi pogledajte sa stranica http://www.topolnjak.com ili http://www.topolnjak.info